Voorgerecht/Lunch Appelsveer – Review en exclusief recept van kabeljauw met venkel Auberginekaviaar met ansjovis en rucola Brandade van kabeljauw met saffraansausje Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola Carpaccio van Portobello Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje Courgetti met ricotta, gerookte zalm en bieslook Crème brûlée van asperges Eenpansgerecht van eieren in lichtpittige groenten Filotaartje van vijgen, gorgonzola en walnoten Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm Frittata met geroosterde bloemkool, spinazie en geitenkaas uit de oven Gevulde appeltjes uit de oven met kip en geitenkaas Gevulde portobello met gerookte zalm en ei Gevulde portobello met zongedroogde tomaatjes, spinazie en mozzarella Gevulde puntpaprika met bloemkoolrijst en feta Gevulde vijgen met mozzarella en Gandaham uit de oven Groenten in de oven – Heerlijk veggie Hartig havermoutbroodje Hartige crumble met zomergroenten Hartige havermout met rode ui, zongedroogde tomaatjes en paprika Hartige pompoentaart met verse kaas Hartige taart met cottage cheese en courgettelinten Kokossoepje met gebakken coquille Krabkoekjes met avocadodip Krokante tonijn met sesamzaad en limoensalsa met rucola Laagjes van Halloumi met tomaat, courgette en pijnboompitten #handomdraai Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste Lenterolletjes op wijze van Quyên Maatjes met rode biet, appel en zure room Met bloemkoolkoekjes het weekend in Millefeuille van appel, camembert en hazelnoot Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas Omeletwrap : 2 variaties, 2 smaakbommen Ondergaande zon in hapje van bloedsinaasappel, feta en rode ui Ovengebakken zoete aardappel gevuld met quinoa Panna cotta van pompoen met tomatensalsa Panna cotta van venkel met tomatensalsa Panzanella Quiche met appel, geitenkaas en Gandaham Quinoa ovenschotel met tomaat, spinazie en mozzarella Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes Risotto van bloemkool met gerookte zalm Salade van spinazie, courgettelinten, avocado en mango Salade van venkel, sinaasappel en saus van blauwe kaas Salade van zoete aardappel met geitenkaas en granaatappel Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette Scheermesjes met venkel en citroen Smaakbom van zoete aardappelsoep Smaakknaller: Schelvis met kruidencrumble en tomatencoulis Snelle en heerlijke tomatentaart, mijmerend over een “dansend bed” Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham Thaise kippensoep Veelzijdige ricottataartjes met spinazie Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza Vongole in papillot Warme spinazie met champignons en feta voor harde (tele)werkers Waterkerssoep met parmezaankoekje Zalm met appel en rode ui Zalmtartaar op Thaise wijze Zarzuela