Warme spinazie met champignons en feta voor harde (tele)werkers

 

Warme spinazie met champignons en feta - Truitjeroermeniet.be
Warme spinazie met champignons en feta – Truitjeroermeniet.be

Een paar dagen in de week werk ik van thuis uit, zoals steeds meer mensen dat nu kunnen doen. Lekker gezellig en je hoeft je pyjama niet eens uit te doen als je er geen fut in hebt, niemand ziet immers hoe je erbij loopt. Nog een voordeel is dat je onder de middag gemakkelijk een snelle lunch in elkaar kan slaan. Over het algemeen trek ik de koelkast open en bedenk op dat moment iets dat op 5 minuten klaar is. Het hoeft niet altijd een boterham te zijn. Dit gerechtje is écht klaar in een mum van tijd en toch heel lekker: warme spinazie met champignons en fetakaas.

Ingrediënten voor 2 personen:

400 g spinazie, 15 grote champignons, 2 sjalotten, 1 teentje knoflook, kurkuma, feta

Bereiding:

1. Fruit de sjalot en de look aan in olijfolie

2. Voeg de champignons toe en laat een aantal minuten bakken. Kruid met peper en zout.  Voeg nu geleidelijk aan spinazie toe (niet alles in één keer). Giet het vocht van de spinazie af.

3. Voeg de kurkuma toe.

4. Verbrokkel de feta over het geheel.

Enjoy the weekend!

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*