Hapjes Auberginekaviaar met ansjovis en rucola Aziatische gehaktballetjes Bavarois van avocado met garnalen Cannelloni van paprika met verse kaas en koriander Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje Crème brûlée van asperges Eenvoudig maar kleurrijk hapje van mozzarella en kerstomaatjes Filotaartje van vijgen, gorgonzola en walnoten Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm Gevulde vijgen met mozzarella en Gandaham uit de oven Glaasje met avocado, krab en appel-kwarktopping Hapje van avocado met garnalen en gedroogde garnaalkopjes Hapje van bloemkool met garnaaltjes en zalmeitjes Hapje van komkommer, feta, Serrano ham en rucolavinaigrette Hapje: Kwarteleitjes in een nestje van parmezaan, citroen en koriander Hartige crumble met zomergroenten Hartige taart met cottage cheese en courgettelinten Hartige tiramisu van bloemkool Kokossoepje met gebakken coquille Koud avocadosoepje met zalm Koud soepje van rode biet met verse kaas Krabkoekjes met avocadodip Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste Lenterolletjes op wijze van Quyên Met bloemkoolkoekjes het weekend in Millefeuille van appel, camembert en hazelnoot Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas Omeletwrap : 2 variaties, 2 smaakbommen Ondergaande zon in hapje van bloedsinaasappel, feta en rode ui Onion rings met courgettedip – Exclusief recept restaurant Publiek Panna cotta van pompoen met tomatensalsa Panna cotta van venkel met tomatensalsa Pompoentapenade met zongedroogde tomaatjes Pumpernickelhapje met ricotta en komkommer Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes Risotto van bloemkool met gerookte zalm Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette Scheermesjes met venkel en citroen Snelle en heerlijke tomatentaart, mijmerend over een “dansend bed” Tapas a la flamenca Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel Tartaar van scampi en mango Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham Tortilla met ui en paprika – kids proof Toscaans konijn met pancetta en rozemarijn Veelzijdige ricottataartjes met spinazie Vegetarische balletjes met currydip Vichyssoise met rivierkreeftjes en zalmeitjes Visballetjes met een pittige limoendip Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza Vongole in papillot Waterkerssoep met parmezaankoekje Zalm met appel en rode ui Zalmtartaar op Thaise wijze