Als het iets meer mag zijn

  • Appelsveer – Review en exclusief recept van kabeljauw met venkel

  • Auberginekaviaar met ansjovis en rucola

  • Bavarois van avocado met garnalen

  • Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola

  • Carpaccio van Portobello

  • Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje

  • Crème brûlée van asperges

  • Curry van garnalen met kokos

  • Een luchtig valentijnshart : kaastaart met aardbeientopping

  • Eendenborst met honing-abrikozensausje en wortel

  • Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm

  • Gevuld kalkoengebraad

  • Gevulde kalkoenrolletjes #kids proof #voedselzandloper proof

  • Glaasje met avocado, krab en appel-kwarktopping

  • Hapje van avocado met garnalen en gedroogde garnaalkopjes

  • Hapje van bloemkool met garnaaltjes en zalmeitjes

  • Hapje van komkommer, feta, Serrano ham en rucolavinaigrette

  • Hartige tiramisu van bloemkool

  • Hinderagout met zilveruitjes en spekreepjes

  • Kalkoengebraad met vulling van scampi en mango

  • Kalkoenstoofpotje met wortelen en champignons

  • Kippenstoofpotje met pompoen

  • Kokossoepje met gebakken coquille

  • Koud soepje van rode biet met verse kaas

  • Krokante tonijn met sesamzaad en limoensalsa met rucola

  • Kwartel met rabarberchutney en rode ui

  • Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste

  • Lente stoofpotje

  • Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas

  • Onion rings met courgettedip – Exclusief recept restaurant Publiek

  • Panna cotta van venkel met tomatensalsa

  • Pladijs met spekcrumble en chips van savooikool: Foodsaverchallenge

  • Pumpernickelhapje met ricotta en komkommer

  • Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes

  • Risotto van bloemkool met gerookte zalm

  • Ronde-van-Vlaanderen-gerecht van lamskroon met Wichels Grysolleken

  • Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette

  • Scheermesjes met venkel en citroen

  • Smaakknaller: Schelvis met kruidencrumble en tomatencoulis

  • Tapas a la flamenca

  • Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel

  • Tartaar van scampi en mango

  • Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham

  • Toscaans konijn met pancetta en rozemarijn

  • Varkenswangetjes

  • Verse lasagneschijfjes gevuld met ricotta, parmaham en basilicum

  • Vichyssoise met rivierkreeftjes en zalmeitjes

  • Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza

  • Vongole in papillot

  • Zachte Thaise viscurry voor het hele gezin

  • Zalm in kokos-citroenkorstje met wortel

  • Zalm met appel en rode ui

  • Zalmtartaar op Thaise wijze

  • Zarzuela

  • Comments are closed.