Als het iets meer mag zijn Appelsveer – Review en exclusief recept van kabeljauw met venkel Auberginekaviaar met ansjovis en rucola Bavarois van avocado met garnalen Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola Carpaccio van Portobello Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje Crème brûlée van asperges Curry van garnalen met kokos Een luchtig valentijnshart : kaastaart met aardbeientopping Eendenborst met honing-abrikozensausje en wortel Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm Gevuld kalkoengebraad Gevulde kalkoenrolletjes #kids proof #voedselzandloper proof Glaasje met avocado, krab en appel-kwarktopping Hapje van avocado met garnalen en gedroogde garnaalkopjes Hapje van bloemkool met garnaaltjes en zalmeitjes Hapje van komkommer, feta, Serrano ham en rucolavinaigrette Hartige tiramisu van bloemkool Hinderagout met zilveruitjes en spekreepjes Kalkoengebraad met vulling van scampi en mango Kalkoenstoofpotje met wortelen en champignons Kippenstoofpotje met pompoen Kokossoepje met gebakken coquille Koud soepje van rode biet met verse kaas Krokante tonijn met sesamzaad en limoensalsa met rucola Kwartel met rabarberchutney en rode ui Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste Lente stoofpotje Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas Onion rings met courgettedip – Exclusief recept restaurant Publiek Panna cotta van venkel met tomatensalsa Pladijs met spekcrumble en chips van savooikool: Foodsaverchallenge Pumpernickelhapje met ricotta en komkommer Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes Risotto van bloemkool met gerookte zalm Ronde-van-Vlaanderen-gerecht van lamskroon met Wichels Grysolleken Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette Scheermesjes met venkel en citroen Smaakknaller: Schelvis met kruidencrumble en tomatencoulis Tapas a la flamenca Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel Tartaar van scampi en mango Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham Toscaans konijn met pancetta en rozemarijn Varkenswangetjes Verse lasagneschijfjes gevuld met ricotta, parmaham en basilicum Vichyssoise met rivierkreeftjes en zalmeitjes Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza Vongole in papillot Zachte Thaise viscurry voor het hele gezin Zalm in kokos-citroenkorstje met wortel Zalm met appel en rode ui Zalmtartaar op Thaise wijze Zarzuela