Mijn blog neemt een pauze

Mijn_blog_neemt_een_pauzeHet is intussen een jaar geleden…  Truitjeroermeniet ging van start. Voor mij was het een beetje als mijn baby. Een baby die veel liefde en toewijding vergt en waar je met veel plezier al je vrije tijd insteekt, je hele ziel inlegt. En dat loonde ook…

Nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd zoveel lezers bij elkaar zou kunnen sprokkelen… Nooit gedacht dat ik zoveel mensen zou kunnen aanzetten om mijn gerechtjes te maken. Jullie wekelijkse mailtjes, berichtjes, reacties én likes, ze waren hartverwarmend. Ze gaven mij de motivatie om verder te gaan, te verbeteren, mijn blog uit te bouwen tot wat hij geworden is. Daar wil ik jullie dan ook van harte voor danken.

Ik bleef doorgaan, als een sneltrein, dag en nacht, met de nodige gezondheidsperikelen tot gevolg. Mijn geest was enkel nog vervuld van recepten en bereidingen want gewoon recepten overnemen was niet echt mijn ding. Ik stond plots veel minder stil bij de dingen,  de kinderen moesten al wat vaker hun plan trekken, uitstapjes moesten wijken om de receptjes, de bijhorende foto’s en tekstjes allemaal op tijd klaar te krijgen.

Als je blog een heel klein beetje je leven overneemt, dan kan je twee dingen doen: tevreden zijn en verder gaan of een stapje terug zetten. Een kinderstemmetje dat vraagt: “Mama, heb je vandaag eens tijd om met ons een spelletje te spelen?”. Bam, een moederhart dat breekt.  Een tripje naar Argentinië en de aanhoudende gezondheidsperikelen hadden voor mij heel ingrijpende gevolgen. De blog werd even gelaten voor wat hij was en ik genoot zorgeloos van elke minuut. En dan heb je plots tijd om na te denken: “Ga ik door of niet?” Twijfel… Radeloosheid… Pro’s en contra’s afwegen…  “Wat als ik de verkeerde beslissing neem?” Of komen deze bedenkingen voort uit een lijf dat al een tijdje niet meer mee wil?

Ik voel dat ik even een pauze moet nemen zonder alle deuren te sluiten. Misschien wil ik er over een aantal weken weer volop invliegen. Gunnen jullie mij dus even deze pauze om alles eens goed te laten bezinken? Mag ik terugkeren als ik daar zin in heb? Ik dank jullie voor het voorbije jaar, het is fantastisch en verrijkend geweest.

Liefs,

Trui xxx

35 Reacties

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*