Voorgerecht/Lunch

  • Appelsveer – Review en exclusief recept van kabeljauw met venkel

  • Auberginekaviaar met ansjovis en rucola

  • Brandade van kabeljauw met saffraansausje

  • Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola

  • Carpaccio van Portobello

  • Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje

  • Courgetti met ricotta, gerookte zalm en bieslook

  • Crème brûlée van asperges

  • Eenpansgerecht van eieren in lichtpittige groenten

  • Filotaartje van vijgen, gorgonzola en walnoten

  • Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm

  • Frittata met geroosterde bloemkool, spinazie en geitenkaas uit de oven

  • Gevulde appeltjes uit de oven met kip en geitenkaas

  • Gevulde portobello met gerookte zalm en ei

  • Gevulde portobello met zongedroogde tomaatjes, spinazie en mozzarella

  • Gevulde puntpaprika met bloemkoolrijst en feta

  • Gevulde vijgen met mozzarella en Gandaham uit de oven

  • Groenten in de oven – Heerlijk veggie

  • Hartig havermoutbroodje

  • Hartige crumble met zomergroenten

  • Hartige havermout met rode ui, zongedroogde tomaatjes en paprika

  • Hartige pompoentaart met verse kaas

  • Hartige taart met cottage cheese en courgettelinten

  • Kokossoepje met gebakken coquille

  • Krabkoekjes met avocadodip

  • Krokante tonijn met sesamzaad en limoensalsa met rucola

  • Laagjes van Halloumi met tomaat, courgette en pijnboompitten #handomdraai

  • Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste

  • Lenterolletjes op wijze van Quyên

  • Maatjes met rode biet, appel en zure room

  • Met bloemkoolkoekjes het weekend in

  • Millefeuille van appel, camembert en hazelnoot

  • Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas

  • Omeletwrap : 2 variaties, 2 smaakbommen

  • Ondergaande zon in hapje van bloedsinaasappel, feta en rode ui

  • Ovengebakken zoete aardappel gevuld met quinoa

  • Panna cotta van pompoen met tomatensalsa

  • Panna cotta van venkel met tomatensalsa

  • Panzanella

  • Quiche met appel, geitenkaas en Gandaham

  • Quinoa ovenschotel met tomaat, spinazie en mozzarella

  • Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes

  • Risotto van bloemkool met gerookte zalm

  • Salade van spinazie, courgettelinten, avocado en mango

  • Salade van venkel, sinaasappel en saus van blauwe kaas

  • Salade van zoete aardappel met geitenkaas en granaatappel

  • Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette

  • Scheermesjes met venkel en citroen

  • Smaakbom van zoete aardappelsoep

  • Smaakknaller: Schelvis met kruidencrumble en tomatencoulis

  • Snelle en heerlijke tomatentaart, mijmerend over een “dansend bed”

  • Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel

  • Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham

  • Thaise kippensoep

  • Veelzijdige ricottataartjes met spinazie

  • Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza

  • Vongole in papillot

  • Warme spinazie met champignons en feta voor harde (tele)werkers

  • Waterkerssoep met parmezaankoekje

  • Zalm met appel en rode ui

  • Zalmtartaar op Thaise wijze

  • Zarzuela

  • Comments are closed.