Hapjes

  • Auberginekaviaar met ansjovis en rucola

  • Aziatische gehaktballetjes

  • Cannelloni van paprika met verse kaas en koriander

  • Carpaccio van coeur de boeuf met rode basilicumpesto en rucola

  • Carpaccio van Sint-Jacobsnoten met yoghurt-mierikswortelsausje

  • Crème brûlée van asperges

  • Eenvoudig maar kleurrijk hapje van mozzarella en kerstomaatjes

  • Fris hartig kaastaartje met gerookte zalm

  • Glaasje met avocado, krab en appel-kwarktopping

  • Hapje van avocado met garnalen en gedroogde garnaalkopjes

  • Hapje van bloemkool met garnaaltjes en zalmeitjes

  • Hapje van komkommer, feta, Serrano ham en rucolavinaigrette

  • Hapje: Kwarteleitjes in een nestje van parmezaan, citroen en koriander

  • Hartige crumble met zomergroenten

  • Hartige taart met cottage cheese en courgettelinten

  • Hartige tiramisu van bloemkool

  • Koud avocadosoepje met zalm

  • Koud soepje van rode biet met verse kaas

  • Krabkoekjes met avocadodip

  • Lasagnetulpje met vulling van kip, champignons en citroenzeste

  • Lenterolletjes op wijze van Quyên

  • Met bloemkoolkoekjes het weekend in

  • Millefeuille van appel, camembert en hazelnoot

  • Millefeuille van geroosterde groenten en geitenkaas

  • Omeletwrap : 2 variaties, 2 smaakbommen

  • Ondergaande zon in hapje van bloedsinaasappel, feta en rode ui

  • Onion rings met courgettedip – Exclusief recept restaurant Publiek

  • Panna cotta van pompoen met tomatensalsa

  • Panna cotta van venkel met tomatensalsa

  • Pumpernickelhapje met ricotta en komkommer

  • Ricotta-geitenkaasrolletjes met zoetzure kerstomaatjes

  • Scampi met zoetzure tomaatjes en basilicum-peterselievinaigrette

  • Scheermesjes met venkel en citroen

  • Snelle en heerlijke tomatentaart, mijmerend over een “dansend bed”

  • Tapas a la flamenca

  • Tartaar van kiwi en gerookte forelfilet met zure room en mierikswortel

  • Terrine van geroosterde tomaat, pesto, mozzarella en Serranoham

  • Tortilla met ui en paprika – kids proof

  • Toscaans konijn met pancetta en rozemarijn

  • Veelzijdige ricottataartjes met spinazie

  • Vichyssoise met rivierkreeftjes en zalmeitjes

  • Visballetjes met een pittige limoendip

  • Vitello tonato op de wijze van Peppe Giacomazza

  • Vongole in papillot

  • Waterkerssoep met parmezaankoekje

  • Zalm met appel en rode ui

  • Zalmtartaar op Thaise wijze

  • Comments are closed.